Doula

En els nostres dies moltes dones i famílies es senten sols i soles davant la criança. Sovint, fins i tot durant la gestació, falten referents propers per resoldre inquietuds, i poden aparèixer sentiments de vulnerabilitat, desconcert, solitud i necessitat de suport emocional. És recomanable buscar referents per viure amb felicitat aquesta situació. I la figura de la doula pot ser una bona opció, ja que ofereix la possibilitat d'un acompanyament respectuós, sense judici i amb presència.

Estic disponible tant durant l'embaràs, per al part (hospitalari o a casa) i el temps del postpart. Parlem del que necessitis, i els meus serveis seran completament a mida per tu i la teva família.


Pot ser útil,

- Per comprendre i aprofitar canvis personals que es donen als inicis de la maternitat/paternitat, per viure’ls com una oportunitat de creixement i millora de la relació de parella i de la convivència en família.
- Com a recolzament en moments de crisi, canvis o situacions familiars que causen neguits i malestar en algun dels seus membres.
- Quan cal asessorament en qüestions de criança durant la primera infància: vinculació, temes pràctics i organitzatius, hàbits (son, alimentació, etc), convivència, canvis...


I especialment per a les mares:

- Acompanyament en la recerca de la nova identitat que ha nascut - o està a punt de néixer- amb el vostre fill: la dona-mare.

- Espai per recollir ferides del part: les físiques i les ocultes en la vida emocional, i així tenir l’oportunitat de sanar-les i acceptar-les com a part de la pròpia història personal.

-Lloc per a la recerca de respostes quan sorgeixen dificultats per a viure plenament la maternitat; o en el dol per la pèrdua d’un bebé, o si hi ha dificultats relacionades amb la concepció. Igualment si la maternitat té formes no convencionals.


...comptar amb una doula pot fer la diferència!