Biodescodificació

La Desprogramació Biològica, o també Biodescodificació és una eina cada vegada més coneguda en l'acompanyament terapèutic. S'enfoca en ajudar a fer conscients els mecanismes biològics que fan aparèixer patologies de tot tipus (físiques, emocionals, de relacions, de comportament, etc). 

. Què explica el meu símptoma? 
. Quin és el xoc o els xocs viscuts que han fet que el meu cos s'expressi amb una malaltia? 
. Quines emocions sento lligades a aquests fets viscuts en silenci i inesperadament? 

Amb la participació activa i la presa de consciència de la persona s'afavoreix la seva recuperació. Busquem "llegir" allò que el cos expressa amb els símptomes. 

La tasca de l'acompanyant en Desprogramació serà ajudar a comprendre el programa inconscient biològic activat al cos a causa d'una qüestió que la ment-consciència no pot resoldre -fins ara- d'una altra manera. Revisem i si cal també treballem amb les memòries transgeneracionals, és a dir les possibles influències que vénen heretades de l'arbre familiar. 

Al prendre consciència fem el pas següent: arribar a una solució real o simbòlica, així l'inconscient ja no ha d'actuar a través del símptoma: amb diferents exercicis, dols, visualitzacions, afirmacions positives, etc. reforcem el procés curatiu. 

Útil en qualsevol patologia o trastorn, tant per adults com per a infants. 
En el cas dels infants, no caldrà que vinguin a la consulta, ja que la revisió dels símptomes i els diferents exercicis comença sempre amb els adults referents. 

 És tracta d'una forma novedosa i holística d'observar la malaltia, on la persona participa activament en el procés. És un camí cap a la comprensió de la malaltia i els seus mecanismes, que duts a la consciència permeten sanar i alliberar el cos.  

* No substitueix en cap cas ni diagnòstic ni tractaments mèdics. Complementa i afavoreix el procés de sanació de manera global i inclusiva. Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte i comentarem si aquest acompanyament pot ser útil per vosaltres! Gràcies.