Qui sóc / Contacte

Vaig nèixer com a mare fa més de 15 anys, he parit dues vegades a casa.  El meu camí professional m'ha dut a especialitzar-me en l'etapa perinatal i en l'acompanyament a les dones en aquesta etapa tan especial i intensa, tant a nivell de salut emocional com física.

També m'he format en Pedagogia, Homeopatia, com a Doula i Educadora Prenatal, entre altres disciplines. Des de fa gairebé vint anys estic en contacte i aprenc diferents eines i recursos relacionats amb la sanació tant física com emocional i espiritual. M'agrada ajudar a les persones a gaudir de la seva vida a partir dels seus propis recursos interns.

A partir de 2004 acompanyo dones i les famílies com a doula i assessora de lactància. He conduit el que va ser el primer espai de criança a Girona. Actualment ofereixo classes de ioga prenatal i postnatal "Blessingway Mama".

He estat cofundadora de la Xarxa Estatal de Suport Emocional a l'Estrés Postraumàtic Postpart, i membre de l'Associació Catalana per un Part Respectat, Donallum.

També m'he format en Acompanyament Terapèutic amb la Biografia Humana per Laura Gutman a Barcelona, en salut Perinatal amb Michel Odent i Ortrud Lindemann, en acompanyament de processos de dol amb Alba Payàs, i en acompanyament a la salut amb Desprogramació Biològica a l'Escola de Desprogramació Biològica Espanyola. He estudiat un postgrau en Homeopatia a l'Institut Homeopàtic de Catalunya i en Teràpia Floral a l'escola Nestinar a Barcelona. Sóc llicenciada en Pedagogia Terapeùtica per la UAB. També he rebut formació sobre ús de plantes enteògenes i la música en els estats no ordinaris de cosnciència la Societal d'Etnopsocologia Aplicada (SdEA). He assisitit a diversos seminaris sobre l´ús de substàncies psicodèliques en entorn terapèutic, de la mà d'alguns dels principals investigadors en aquest camp.

Practico Kundalini Ioga des de fa anys com a camí de creixement personal, meditació i canto. Des de fa també un grapat d'anys estic aprenent sobre plantes sagrades o també anomenades mestres, i transitant amb aquests recursos la meva sanació personal, a més de recuperar la memòria de la saviesa ancestral del món vegetal.

Agraeixo tot l’amor, el suport i acompanyament que rebo del meu company de viatge i d'ànima, i també tot el que m’ensenyen els fills cada dia. I també vull fer  un especial reconeixement als meus pares i germans. Sense cap d'ells no hauria arribat a on sóc avui.


Resto a la vostra disposició.


Isabel Vidal Font